Kesofrallor

Bröd


Ca 16 st, 225 grader
50 g jäst
5 dl mjölk
1 msk fiberhusk
50 g smör
1 tsk salt
250 g keso
1 msk honung
2 1/2 dl sojamjöl
2 1/2 dl rismjöl
7 dl glutenfri mix, fin eller med fiber
Dela smöret i bitar. Smula ner jästen i en bunke ( använd gärna assistent) och värm mjölken till fingervarmt. Häll mjölken över jästen och blanda till jästen lösts upp. Tillsätt fiberhusk, låt svälla 5-10 min. Tillsätt övriga ingredienser och arbeta degen väl. Jäs under bakduk 30 min. Ta med hjälp av två skedar upp degen i jämnstora bitar och forma sedan med mjölade händer till frallor. Jäs under bakduk 30 min. Pensla med mjölk eller ägg och strö ev över krossat linfrön Grädda mitt i ugnen ca 15 min.

  • Bröd

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229