Frallor med keso och solroskärnor

Bröd


Ca 15 st, 225 grader
50 g jäst
50 g smör
5 dl mjölk
1 1/2 msk fiberhusk
250 g keso
2 msk ljus sirap
1 1/2 tsk salt
1/2 dl solrosfrön
2 dl pofiber
2 dl maizena
6 dl glutenfri mix med fiber,Semper
1 ägg till pensling
Solrosfrön

Smula ner jästen i hushållsassistentens bunke. Smält smöret och tillsätt mjölken, värm till 37 grader. Häll degspadet över jästen och kör till jästen lösts upp. Tillsätt fiberhusken och låt degspadet svälla i 10 min. Tillsätt övriga ingredienser och arbeta degen i maskinen ca 5 min. Jäs degen under bakduk ca 40 min. Klicka ut degen på plåtar med bakplåtspapper och forma till jämna frallor. Jäs under bakduk i 30 min. Pensla frallorna med ägg, toppa med solrosfrön och grädda sedan i mitten av ugnen 10-12 min på 225 grader.

  • Bröd

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229